Sokos-Tripla
Kylätunnelmaa Pasilassa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Original Sokos Hotel Tripla Pasilassa on ollut avoinna vasta jonkun viikon, mutta käyttöaste on jo 78. Hyvä suoritus uudelle hotellille.

Teksti ja kuvat Reijo Härkönen

Hotellin sijanti on tietysti mainio. Esimerkiksi lentokentältä pääsee perille käymättä ulkona, junalla.  Asiakkuuspäällikkö Heikki Päätalo (normaalisti töissä Radisson Blu Plazassa) sanoo, että hotelli haluaa olla kylä, joka yhdistää, onhan mm. Kylä-baarikin, jonne naapurit voivat tulla viettämään aikaa. Joka päivä on tarjolla keittolounas ja lähiruokaa, eikä vettä tarjota muovipullosta.

Hotellin vastaanotto on Triplan 4. kerroksessa, josta mennään myös juniin.

Hotellin vastaanotto on Triplan 4. kerroksessa, ja hotellin ylin kerros on 17. Sieltä ovat mahtavat näkymät Helsingin keskustaan. Huoneita on 430, myös esteettömiä ja sviittejä. Sisustus on suomalais-skandinaavinen, vaaleaa ja pelkistettyä. Sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Fyra.

Ruokaa ei heitetä roskiin.

Ravintolassa pyritään välttämään hävikkiä; jos aamiaiselta jää jotain, sitä tarjotaan lounaalla. Kokoustiloja on 15 erilaista, enimmillään 800 vieraalle. Pienet kokoustilat on nimetty kylien mukaan, mm. Vuotso ja Fiskars.

Sisäpihalle Triplan katolle on tulossa viherpiha. Sinne tulevat myös mehiläispesät. Sieltä tulee aamiaishunaja, varmaan mainiota, kun mehiläiset käyvät töissä lähiseudun lehmuksissa.

Hotellissa uskotaan, että Helsingin keskusta siirtyy nyt hieman Pasilan suuntaan. Pasilan rakentaminen jatkuu vielä pitkään.

Juniorisviitissä voi järjestää vaikka pienen vastaanoton.

Kyläbaari kutsuu naapureita iltapäiväkahville ja viinilasilliselle.

Share.

Comments are closed.