perjantai, 27 toukokuun

Puheenjohtajan joulublogi
Uutta kohden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme ja jäsenillemme kuluneesta vuodesta. Olemme viettäneet tänä vuonna Matkailutoimittajien Killan 50-vuotisjuhlaa. Suomalaiselle järjestölle se ei ole mikään pieni saavutus. Uskon, että olemme pystyneet saavuttamaan monia tavoitteitamme, parempaa journalismia, kehittyvää matkailua, keskustelua siitä mihin matkailualalla mennään.

Myös julkaisemamme hakemisto Matkailun tärkeät nimet ja osoitteet ilmestyy piakkoin jo 41. kerran. Vastaavaa julkaisua ei kukaan muu tee Suomessa.  Vaikka sanotaankin, että kaikkihan löytyy netistä, niin ei. Ei löydy yhtä helposti, eikä yhtä hyvin toimitettuna ja oikein. Montako korkeutta netti antaa Pisan kaltevalle tornille? Viisi! Ota siitä, vain yksi on oikea.

Emme kerro Pisasta, mutta matkailualasta Suomessa ja laajemminkin kerromme kaiken tarpeellisen.

Esiinnymme tulevilla Matka-messuilla tammikuussa ja julkistamme meidän mielestämme parhaat matkailutuotteet, matkailukohde, matkailuhenkilö jne. Nämä palkinnot toivottavasti auttavat kehittämään palkittavia, ja muitakin, entistä parempiin saavutuksiin. Kuulemme koko ajan entisistä palkituista vuosien takaakin, miten palkintomme on auttanut kehittämään heidän toimintaansa. Tämän parempaa palautetta ei kai voi saada.

Reijo Härkönen

Kirjoittaja on Matkailutoimittajien Killan puheenjohtaja

reijo.harkonen@pp.inet.fi, +358 40 5012328

 

Share.

Comments are closed.