perjantai, 20 toukokuun

Vuoden paras ravintola: Palace

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Vuoden 50 parasta ravintolaa on valittu. Äänestyksen hoiti verkkojulkaisu Viisi Tähteä. Yhden Michelin-tähden Palace vei voiton, toisena oli Baskeri&Basso, eli Bas Bas Bistro. Olihan siellä listalla uusiakin, esimerkiksi Bulevardin Kultá, Lapland Hotelsin persoonallinen ravintola. Suosikkini, muuten!

***

Heikki valittiin

Suomen Keittiömestariyhdistys on nimittänyt Matkailutoimittajien Killan jäsenen Heikki Kähkösen Vuoden ruokatoimittajaksi 2020. Kähkönen on Viisi Tähteä Median toimituspäällikkö. Nimitys myönnetään ansioista ruoka- ja ravintolakirjoittajana joka toinen vuosi. Tunnustus ja pienoisveistos luovutettiin Kähköselle yhdistyksen 70-vuotisjuhlassa Tampereella 8. helmikuuta.

***

Hakemisto ilmestyi

Matkailutoimittajien Killan painettu hakemisto Matkailun tärkeät nimet ja osoitteet 2020 on ilmestynyt. Se on 41. vuosikerta, vanhin Suomessa tällä alalla. Toimituskunta nauraa vieläkin painovirhepaholaista, joka oli julkaisemassa hakemistoa nimellä “matkailun törkeät nimet ja osoitteet”.
Valitettavasti tällaisten hakemistojen tulevaisuus näyttää huonolta. Kuulemma kaikki löytyy netistä,ilmaiseksi. Meillä tieto on tarkistettua ja toimitettua. Netistä ei sama löydy, sanon minä.

***

Matkustusrajoituksia

Näinä matkustusrajoitusten aikoina tulevat mieleen aiemmat rajoitukset, Neuvostoliitto, Albania, muut. Nehän olivat poliittisia, joilla ei ollut mitään tekemistä järkisyiden kanssa.
Menemme kuitenkin eteenpäin.

***

Kirjoittajien mielipiteet ovat matkailutoimittajien ja Killan hallituksen jäsenten henkilökohtaisia.

Share.

Comments are closed.