perjantai, 27 toukokuun

Laajentuva Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa
houkutuksia pitkin matkaa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Helsinki Vantaan lentoasemalle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin. Nyt se on entistäkin tärkeämpää, sillä tuntuvasti laajentuneella lentoasemalla matkalla lähtöselvityksestä lähtöporteille mahtuu paljon houkutuksia.

Teksti Marja-Liisa Kinturi

Kuvat Marja-Liisa Kinturi ja Finavia Corporation

 

Uuteen, vasta avattuun länsisiipeen on esimerkiksi noussut kaksi uutta virkistyskeidasta: Jamie’s Deli aikuisempaan makuun ja Moomin Coffee jäätelöineen ja herkkuineen varsinkin lasten iloksi.

Moomin Coffee avattiin juhlallisin seremonioin.

Finavian viestintäpäällikkö Maija Ilvonen kertoo, että molempia ravintoloita operoi SSP Finland Oy.

”Jamie’s Deli tunnetaan vastuullisesti tuotetusta ja terveellisestä ruoastaan. Tarjottavat ainesosat ovat Jamien ja hänen tiiminsä valitsemia, kauden mukaisia, aina tuoreita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Moomin Coffeessa taas on tarjolla eväsleipiä, Muumimamman ihania pannukakkuja sekä  toinen toistaan suloisempia jäätelöannoksia.”

Helsinki-Vantaalla kahviloita ja muita virkistyskeitaita löytyy myös matkan varrelta siirryttäessä lähtöportille, kun monilla muilla kansainvälisillä lentoasemilla kaikki palvelut on keskitetty yhteen paikkaan.  

Näin Helsinki-Vantaan lentokenttä laajenee 2019-2022.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla meneillään olevat mittavat rakennustyöt merkitsevät samalla sitä, että Ilvonen suosittelee saapumista sinne julkisilla kulkuneuvoilla; junalla tai busseilla.

 

Jamies´s Deli tarjoaa maukasta ruokaa juuri ennen lähtöportteja.

Share.

Comments are closed.