torstai, 26 toukokuun

Uutta pääkaupunkiseudulla: Clarion avasi ryminällä kaksi hotellia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kahden upouuden Clarion-hotellin avajaiset pääkaupunkiseudulla 10. marraskuuta olivat räiskyvän iloinen tapahtuma ilman juhlallisen pönötyksen häivääkään. Siitä piti huolen ennen kaikkea Nordic Choice Hotels AS -ketjun räväkkä omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Petter A. Stordalen, jonka päätä ei huimannut roikkua köysissä korkealla hotellitornin seinällä sangen ilmavan balettiesityksen tahdissa.
Hän kertoi harjoitelleensa tanssia kolme päivää  ja piti kokemusta huikeana, vaikka roikkuminen yläilmoissa pakkasen ja kovan tuulen armoilla ei tainnut oikein nautinnosta käydäkään. Ilmavasta ja teknisesti päätä huimaavasta tanssiesityksestä vastasi kalifornialainen Bandaloop-ryhmä, ja upeaa esitystä seurasi räiskyvä ilotulitus. Tuhatpäinen vierasjoukko tallensi kännykkäkameroihinsa esitysten parhaat palat.
Juhlapuhekin seurasi – sentään sisätiloissa – eikä sekään ollut ihan tavanomaisimpia:
– Nyt on muutoksen aika! Lupaan, että tulemme yllättämään teidät ja ylittämään villeimmätkin odotuksenne, Petter Stordalen hehkutti.
Tanssi hotellitornien seinillä viimassa ja pakkasessa antoi epäilemättä esimakua tulevasta.
Juhlat alkoivat Clarion Hotel Helsinki Airportista Aviapoliksessa lähellä lentokenttää, jossa vieraat tulivat monta kertaa yllätetyiksi; hotelliin oli nimittäin piiloutunut niin taikuri, tanssiryhmä kuin kylpytakkiin kietoutunut saksofonistikin.
Illan mittaan vieraita viihdyttivät Krista Siegfrieds, Kasmir, CMYK sekä dj. Eikä nälkäiseksi jäänyt yksikään, sillä tarjolla oli tuhti valikoima Kitchen & Table -ravintolan taidonnäytteitä.
Teksti Marja-Liisa Kinturi 
Kuvat Aki Rask Photography
Share.

Leave A Reply