perjantai, 27 toukokuun

72 tunnin viisumivapaan risteilyn aikana voi
nyt matkustaa Pietarista muualle Venäjälle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uudistettu M/S Princess Anastasia on juuri aloittanut vuoden 2019 risteilykauden. Uutta on, että 72 tunnin viisumivapaan risteilyn aikana voi jatkaa matkaa Pietarista muualle Venäjälle. Ainoa ehto on, että matkustajan pitää ilmoittaa matkasuunnitelmansa varustamolle. Itämeren neljän kulttuurikaupungin risteilytuote on ollut niin menestyksekäs, että venäläis-italialainen varustamo aikoo tuoda toisenkin laivan Itämerelle.

Teksti ja kuvat Adrián Soto

Aloitimme kaksi vuotta sitten, ja olemme tulleet jäädäksemme. Ja olemme todella tyytyväisiä markkinan kehittymiseen. Voi olla, että lähitulevaisuudessa tuomme toisen laivan Itämeren kaupunkien reitille, sanoo Moby St Peterlinen pääjohtaja Alessandro Onorato. Moby on Italian kolmanneksi suurin varustamo.

Moby ja Vladlena toivottavat matkustajat tervetulleiksi laivaan.

Viime vuonna kuljetimme 325 000 matkustajaa, ja tänä vuonna haluamme nostaa matkustajamäärää 10 prosenttia. Tulimme Helsinkiin St Peterline -nimellä 2010, ja nyt on alkamassa kymmenes risteilykausi, sanoo Moby SPL:n toimitusjohtaja Sergey Kotenev.

Olemme ainoa varustamo, joka tarjoaa viisumivapaita risteilyjä Venäjälle. Nyt matkustajat voivat jatkaa matkaansa Pietarin ulkopuolelle, jopa Moskovaan tai Novgorodiin. Asiakas voi majoittua myös yksityisasunnoissa. Ainoa ehto on, että kertoo matkasuunnitelmansa meille ja palaa matkalta meidän laivalla, jatkaa Kotenev.

Myös Helsingin satama on hyvin tyytyväinen Moby St. Peterlinen toimintaan.

Meillä oli viime vuonna 12 miljoonaa matkustajaa, joka tekee Helsingistä Euroopan vilkkaimman sataman. Meille sopii erittäin hyvin Moby SPL:n toiminta, joka avaa markkinaan uuden ulottuvuuden ja pitää meidät kiireisenä, sanoo matkustajaliiketoiminnan johtaja Sari Nevanlinna.

Princess Anastasia oli 2,5 kuukautta kunnostettavana puolalaisella telakalla.

Princess Anastasian valttikortteihin kuuluu venäläisen vieraanvaraisuuden ja Italian rikkaan gastronomisen kulttuurin yhdistäminen.

Italialainen saareke keskellä Itämerta

Tänä risteilykautena panostamme entistäkin enemmän laivalla tarjottaviin palveluihin. Kiinnitämme erityistä huomiota uusiin menuihin ja tuomme huippuluokan keittiö- ja viiniosaamisemme matkustajien käyttöön. Tämä tekee Princess Anastasiasta entistäkin selvemmin todellisen italialaisen saarekkeen keskellä Itämerta. Haluamme hemmotella matkustajiamme myös laivan viihdetarjonnalla, joka on aiempaakin ainutlaatuisempi, kertoo pääjohtaja Onorato.

Risteilykauden avajaisissa olivat mukana (vas) Helsinki Marketingin Aino Pursianen, Helsingin Sataman Sari Nevanlinna, Kapteeni Massimo Pinsolo, Moby SPL:n johtaja Sergey Kotenev, Suomenlahden Merivartioston Janne Saarinen ja Moby SPL:n pääjohtaja Alessandro Onorato.

Iltashow on huikea kokemus. Italialaisten ja venäläisten ammattitanssijoiden esitykset ovat todella unohtumattomia. Iltashow’ta voi seurata kannella 7 Columbus-yökerhossa.

Uskomme että uudesta risteilykaudesta tulee aiempaakin parempi. Tulemme houkuttelemaan lisää matkustajia myös sesonkien välissä. Kevät ja syksy ovat hyviä ajankohtia matkustaa Venäjälle, ja ne tarjoavat matkustajille kiireisempiin vuodenaikoihin verrattuna monia etuja, kuten houkuttelevammat hinnat, edullisemmat hotellipaketit ja pienemmät ruuhkat kaupungin tärkeimmissä museoissa. Suunnittelemme lisäksi laajentavamme myyntiverkostoamme Itä- ja Etelä-Euroopassa sekä panostavamme perhematkailuun, lisää toimitusjohtaja Kotenev.

Ravintolan puolella voi nauttia italialaisia herkkuja.

 

http://www.stpeterline.fi

Share.

Comments are closed.